Tontit ja kiinteistöt

Kivijärvi on turvallinen, viihtyisä ja luonnonläheinen paikka asua ja yrittää. Kunnassamme on hyvät peruspalvelut sekä osaavaa työvoimaa. Kivijärvellä on tarjolla sopivia toimitiloja yritysten tarpeisiin. Kaava-alueelle on varattu tontteja yritystila- ja omakotirakentamista varten. Myös monet verkkopalvelut tarjoavat kohteita Kivijärveltä, esim. www.etuovi.com

RAKENTAMATTOMIA TONTTEJA MYYNNISSÄ

Kivijärven kunnalla on vapaita rakentamattomia tontteja mm. Pikkutiellä, Haankalliontiellä, Mäntytiellä ja Honkatiellä. Osalla alueista on kunnallistekniikka rakennettu valmiiksi, mutta mm. Mäntytien ja Honkatien osalta tie on rakentamatta ja vesi- ja viemäriverkko keskeneräinen.

Lisäksi tontin ostajalta veloitetaan vesi- ja viemäriliittymämaksu valtuuston hyväksymän taksoituksen mukaisesti rakentamisvaiheessa. Tontin ostajalle asetetaan rakentamisvelvoite siten, että rakentaminen on aloitettava kolmen vuoden kuluessa ja rakennusten on oltava valmiit viiden vuoden kuluessa tontin ostamisesta.

Vapaat kuivanmaantontit, joiden osalta kunnallistekniikka on rakennettu valmiiksi:

Kaavakarttaote vapaista kuivanmaantonteista, jossa tontit on merkattu punaisella pisteellä.

Ota yhteyttä

Hertteli Jukka
tekninen johtaja, kunnaninsinööri
Matkapuhelin:044 459 7880
Osoite:Virastotie 5 A, 43800 Kivijärvi
Email: jukka.hertteli(at)kivijarvi.fi
Telefax:042 11 459 7818

RANTATONTIT

Kivijärven kunnalla ei ole myynnissä rantatontteja. 

Lahdenvedellä on myynnissä ns. Puuniemen alueella omarantaisia omakotitalotontteja.

Muista yksityisten maanomistajien tonttitilanteesta kunnalla ei ole tietoa. Mikäli haluat maanomistajana tietosi näkyviin, ota yhteys Jukka Hertteliin.