Saavutettavuusseloste

Kivijärven kunnan saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee sivustoa www.kivijarvi.fi ja on laadittu 23.9.2019. Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut Joki ICT Oy. Tämä verkkosivusto on julkaistu 2.2.2019. Sivustoon on lisätty palautelomake ja saavutettavuusseloste 25.9.2019.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset.

Digipalvelun ei-saavutettava sisältö (WCAG-kriteerien mukaan)

Sivustolla olevat tiedostot ovat saavuttamatonta sisältöä. Tiedostot on siirretty sellaisenaan 2.2.2019 julkaistulle uudelle sivustolle. Sivustolla on vanhoja, ennen 23.9.2018 julkaistuja tiedostoja, joita ei tulla muuttamaan saavutettavuusvaatimusten mukaisiksi. Sivustolla julkaistavat uudet tiedostot tullaan päivittämään saavutettavuusvaatimusten mukaisiksi 23.9.2020 mennessä.

Jos jostain tiedostosta tarvitaan saavutettavuusvaatimusten mukainen tiedosto keskeneräisen asian hoitamiseen tai jos ne ovat asioinnin hoitamiseksi oleellisia, ottakaa yhteyttä kuntaan palautelomakkeella ja pyytäkää tiedostosta saavutettavuusvaatimukset täyttävä tiedosto.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme?

Jos huomaat Kivijärven kunnan sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Ota yhteyttä Kivijärven kunnan palautelomakkeella.  Vastauksessa voi mennä 14 päivää. 

Valvontaviranomainen

Jos et ole tyytyväinen kunnalta saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000