Tenholan koulusta Kivijärvi-talo?

Alkaa

Tainionmäen koulu, Keskustie 32

Kutsumme Kivijärven kunnassa toimivat yhdistykset ja muut kiinnostuneet Tainionmäen koulun ruokalassa keskiviikkona 6.3.2019 klo 17.30 alkaen pidettävään Kivijärvi-talon perustamisen aloitustilaisuuteen.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Huom. kokoonnumme siis remontoidun koulun ruokala Taineriin, vaikka asia koskee Tenholan koulua.

Kivijärven kunnan omistama Tenholan entinen koulurakennus on tarkoitus antaa paikkakunnan yhdistysten käyttöön niin, että luokka- ja muut tilat jaetaan tarkoituksenmukaisella tavalla. Tilaisuudessa kuullaan alustavasti rakennuksen tulevien käyttäjien näkemyksiä. Kivijärvi-talo antaa uudenlaisen mahdollisuuden kansalaisyhteiskunnan eli kolmannen sektorin toimijoille antaa panoksensa paikkakunnan positiiviseen kehitykseen.

Tilaisuuden jälkeen kunnanhallitus nimeää 1.4.2019 kokouksessaan toimikunnan, joka valmistelee asian kunnanhallituksen käsiteltäväksi käyttösääntöineen ym. Toimikunnassa on jäsenenä myös tulevien käyttäjien edustajat. Tavoitteena on, että Kivijärvi-talo on toiminnassa jo tulevan kesän alussa.

Tervetuloa ideoimaan, miten yhdessä saadaan tyhjillään olevasta koulusta yhteinen toimintatila erilaisiin tarpeisiin!

Järjestäjä

Kivijärven kunta

Tapahtumat

Ma 21.10
klo 10:00
EU-ruokajako Kivijärven seurakuntatalossa.
Pe 25.10
klo 11:00
Ikääntyvien Ilonpäivä Kivijärven seurakuntatalolla.
Pe 25.10
klo 13:00
Tervetuloa Kukkoaholle (Keskustie 48) tutustumaan toimintaan. Tarjolla kahvia, pulla ja mehua. Myynnissä arpoja ja makkaraa. Paikalla Kekri-pukki.