Ruska Open

Alkaa

kuntotupa

Kivijärvi Ruska open kilpaillaan 17.10 Peltokankaan frisbeegolfradalla. PDGA.n alainen kilpailu ja näin ollen kilpailuun osallistuva pelaaja tarvitsee voimassa oleva kilpailulisenssin. Kilpailun järjestää Kivijärven kivekkäät frisbeegolfjaosto

Kilpailussa pelataan 2 kierrosta 18 väyläistä rataa. Kilpailuun otetaan max 72 kilpailijaa

Pelattava rata

Kilpailussa kummallakin kierroksella oma CTP kilpailu 20 euron lahjakortti kummallakin kierroksella

Kilapailussa pelattavat luokat

 MPO. FPO.MP40. FP40. MP50. MP70. MJ18. MA3. MA4

Osallistumismaksu

PRO luokat 25 eur.(MPO.FPO.MP40- FP40.MP50.MP70)

Amatööriluokat 15 eur(MJ18. MA3. MA4)

Ilmoittautuminen

Alkaa 3.9 klo 18.00 ja päättyy 10.10 klo 23.59

Maksamattomat pelaajat poistetaan 12.10

Kilpailumaksu  Osallistumismaksu maksetaan tilille Kivijärven Kivekkäät frisbeegolfjaosto FI31 4761 0010 0265 33. Viestikentin Kivijärven Ruska open ja oma nimi luokka 

AIKATAULU

Ilmoittautumisen vahvistus kuntotuvalla klo. 8.45-9.25

1. kierros klo 10.00

ruokatauko 12.30.14.00

2. kierros 14.00

Ruokailupaikkana toimii ?????

Majoitusta Tarjolla  Hannunkiven lomakylä  Lomahoikka 

Pelaajakokousta ei pidetä vaan jokainen siirtyy aloitusväylälleen niin että on valmiina kierroksen alkaessa. Julkaistaan ​​sähköinen pelaajaopas.

Tupakointi

  • Tupakointi, sähkötupakointi ja muiden tupakkatuotteiden käyttö on kiellettyä  kierrosten aikana kahden minuutin ilmoituksesta tuloskorttien palauttamiseen

TULOSTEN KIRJAUS

Jokainen ryhmä kirjaa tuloksensa metriksiin,  ryhmässä ensimmäiseksi asetettu pelaaja saa tuloskortin ilmoittautumisen Yhteydeaaä. Toisen kierroksen tuloskortin noutaa myös ryhmänsä  ensimmäiseksi asetettu pelaaja. Metrixin tulokset pitää allekirjoittaa mikäli ongelmia niin td auttaa.

Palkiteminen

 Pro-luokissa: payout 70%, PDGA Top-25 taulukon mukaan. Luokissa MPO, FPO, MP40. FP40MP70.JA FP60 jaetaan rahapalkinnot.

Pelaaja voi vaihtaa rahapalkinnon lahjakorttiin perustellusta syystä, mikäli ei halua menettää amatööristatustaan. Lahjakorttipalkinnon arvo voi olla mahdollista myös 4 x osallistumismaksun verran.

Amatööriluokissa palkitseminen

  • 1. Sija:Pokaali + lahjakortti ?? eur (MA3, ja MJ18) 

  • 2. Sija:Pokaali + lahjakortti ?? eur  (MA3, ja MJ18) 

  • 3. Sija:Pokaali +  lahjakortti ?? eur (MA3, ja MJ18)

  • Lahjakorttien suuruus määräytyy osallistujamäärästä

  • MA 4 POKAALIT TOP 3

  • SARJOISSA PALKITAAN USEAMPIAKIN JOS PALJON OSALLISTUJIA

Lahjakorttien suuruus riippuu tavalla pelaajien määrä. Amatööriluokkien kilpailumaksuista 60% läytetäänlahjakortteihin.

Voitonmaksu Suomen Frisbeegolfliiton kaudelle 2021 antamaa ohjeistusta.

Kivijärven Kivekkäät ilmoittaa pelaajien kilpailupalkinnot vuodelta 2021 Tulorekisteriin viiden päivän jokaisen palkkion maksamisesta, mikäli avoin palkintosumma ylittää 100 €. Palkintojen vastaanottamiselle tarkoitetuille pelaajille on ilmoitettava henkilötunnuksensa ja yhteystietonsa kilpailun järjestäjälle sähköpostise. Pelaaja voi myös kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa, missä tahansa palkintoa tarjotaan tuloslistassa toisensa olevana. Tietoja ei säilytetä Tulorekisteri-ilmoituksen jälkeen.

VASTUUVAPAUTUS

PDGA-sanktioituun kilpailuun osallistuvan pitää sitoutua PDGA:n COVID19- vastuuvapautussopimukseen:

Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19- pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia.

Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

Teksti on käännös PDGA:n englanninkielisestä vastuuvapautusta koskevat tekstistä. Alkuperäinen on luettavissa täällä: https://www.pdga.com/event-director-covid-19-acknowledgement (sivun alareunassa).

Suomen frisbeegolfliiton ohjeistus

Kilpailun TD Petri Kotilainen 0400935118

Kilapilupaikan osoite Peltokankaantie 69 43800 Kivijärvi

Järjestäjä

frisbeegolfjaosto

Tapahtumat

Ti 14.12
klo 00:00
Niliaitta, Peurankaarre 1 Klo 14-19 tutustuminen NIliaittaan, tarjolla pientä purtavaa ja kaikkien kävijöiden kesken arvotaan yksi yö Niliaitassa.