Nuorten aikuisten viihtyvyyden ideointia kuntotuvalla

Alkaa

Kivijärven kuntotupa

Tervetuloa ideoimaan, suunnittelemaan ja kehittämään keinoja lisätä nuorten aikuisten viihtyvyyttä Kivijärvellä. Olisiko nuorten aikuisten viihtyvyyden eteen tarpeen tehdä jotain lisää tai toisin? Kääritäänkö hihat ja toteutetaan ideoita yhdessä? Vuoden 2019 alusta käynnistyi Tulevaisuuden tekijät-hanke, jonka päätavoite on edistää nuorten osallistumista alueen tavoitteelliseen kehittämistoimintaan. Hanke on 17-29-vuotiaita Saarijärvi-Viitasaari seutukunnan sekä Äänekosken kuntien tai alueelle siteitä omaavia nuoria aikuisia varten.

Pohjoisen Keski-Suomen alueella toimii Leader Viisari ry, joka aktivoi ja edistää maaseudun asukkaiden omatoimista kehittämistä sekä luo yrittäjyyden edellytyksiä. Leader on toimintaa, neuvontaa ja rahoitusta. Toiminnan taustalla on kekseliäs ajatus siitä, että jokainen on oman paikkakuntansa ja elämänsä asiantuntija. Viisari haluaa ottaa nuoret aikuiset mukaan kehittämään kotipaikkakuntaansa nuorten oman viihtyvyyden pohjalta. Tähän työkaluksi kehitettiin Tulevaisuuden tekijät-hanke, jota Keski-Suomen Ely-keskus rahoittaa maaseuturahastosta.

Käy tykkäämässä Amazing lande-sivuista, niin tiedät miten ideointi ja kehittely Tulevaisuuden tekijöissä etenevät. Ota myös tuletekijaks seurantaan Instassa. Ollaanhan yhteyksissä!

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan 20.2.2019 mennessä.

Päivi Hakkarainen, Tulevaisuuden tekijät–hanke
040 542 1432 (myös WhatsApp),Insta ja Snapchat: tuletekijaks
paivi.hakkarainen@saarijarvi.fi

Järjestäjä

Tulevaisuuden tekijät-hanke/Leader Viisari ry.
Tulevaisuus - elävä maaseutu!

Tapahtumat

Martan pyykkikori
Ma 15.04
klo 10:00
Martan pyykkikori -näyttely kertoo kuvataulujen ja pyykinpesuun liittyvien materiaalien kautta arjen muutoksista pyykkärin silmin. Tervetuloa tutustumaan!
kuva Suomen lipusta
La 27.04
klo 12:00
Kokoonnumme sankarihaudoille laskemaan seppeleen. Sen jälkeen juomme veteraanipäivän kahvit lounasruokala Järvenhelmessä (huom. paikka). Tervetuloa!
Eläkeliiton Kivijärven yhdistys järjestää vappumyyjäiset Tenholan koululla
Ma 29.04
klo 11:00
Eläkeliiton Kivijärven yhdistys järjestää vappumyyjäiset Tenholan koululla Tarjolla on simaa, munkkeja, kakkua yms.😊
Kahvittelun lomassa on arvontaa… Tervetuloa iloiseen tapahtumaan!
kuva vappupalloista
Ke 01.05
klo 11:00
Tule keväisiin tunnelmiin Vappukahvilaan torille. Tarjoamme lohikeittoa, grillimakkaraa, kahvia, munkkia, lettuja ja simaa. Arpajaisissa kivoja palkintoja ! Keväisin tervetulotoivotuksin !
Ke 01.05
klo 13:00
Tenholan koululla. Taikuri Hannu Juntunen (näyttämötaikuuden Pohjoismaiden mestari). Vappuaiheinen kilpailu, ongintaa, puffeti. Mahdollisesti myös paloautoajelua. Vapaa-aikatoimi   ...