Lasten ja nuorten ilmaiset harrastukset alkavat, ilmoittaudu!


Kuva, joka sisältää kohteen kana, lintu, kanalintu</p>
<p>Kuvaus luotu automaattisestiHei koululaiset ja kotiväki!

 

Kivijärvellä jatkuu viime lukukaudella alkanut Kivijärven harrastamisen malli- hanke, jonka tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle koululaiselle mieluisa ja maksuton sekä säännöllinen harrastus koulupäivän yhteydessä, eli heti koulupäivän jälkeen ja lähellä koulua.

Harrastuskalenteri on tehty koululaisten toiveiden mukaan ottaen huomioon saatu avustuksen suuruus, käytännön toteutus ja kuntamme erityispiirteet. Hanke kestää koko lukukauden ajan syksystä kevääseen. Hanketta hallinnoi vapaa-aikatoimi ja se tekee tiivistä yhteistyötä koulun kanssa.

Harrastuskalenterissa on käytännön vuoksi myös muita kuin hankkeen harrastuksia, mm. palokuntakerho ja crazy action. Kalenteri on nähtävillä koulun ilmoitustaululla, wilman tiedotteissa sekä kunnan kotisivuilla (ajankohtaista).

Harrastuksiin otetaan sitovat ennakkoilmoittautumiset ja toivotaan runsaasti osallistujia, että harrastukset toteutuvat (oltava vähintään 5hlöä/harrastus, poikkeuksena ratsastus).  Ohjaajille voi luottamuksellisesti kertoa mahdollisista sairauksista mitkä olisi hyvä ottaa huomioon tunneilla. Harrastuksen perumisesta (esim. ohjaajan sairastuessa) ilmoitetaan wilman kautta tai perustetussa harrastuksen whatsup ryhmässä.

Liikuntaharrastuksiin kannattaa ottaa oma juomapullo mukaan ja rennot vaatteet päälle. Harrastuspäivinä voit ottaa omat eväät mukaan kouluun (ruokalassa on jääkaappi missä eväitä voi säilyttää ja syödä klo 13 välitunnilla).

Harrastukset alkavat pääosin heti syyskuun alussa muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Koulun vapaapäivinä/pyhinä/loma-aikoina ei kerhojakaan pidetä. Ilmoittautuminen tapahtuu Sinille joko wilman kautta, sähköpostilla sini.hakkarainen(at)kivijarvi.fi tai puhelimitse 044 459 7872 to 31.8.2023 mennessä. Ilmoita nimi, luokka ja puhelinnumero. Huom. ilmoittautumiset kirjataan ilmoittautumisjärjestyksessä ja osassa harrastuksia on enimmäisryhmäkoko ilmoitettu. Voit ilmoittautua useampaankin harrastukseen mutta katsotaan, että jokainen koululainen pääsee johonkin harrastukseen. Useampaan harrastukseen ilmoittautuessa mainitse harrastusten paremmuusjärjestys. Ilmoittautukaa rohkeasti mukaan!

Aktiivista ja kivaa syksyä perheisiin! 

t. Sini                            

AVI-logo-vaalea » Suomen Diakoniaopisto                                                         Suomenselän 4H yhdistys

Erityisavustus kunnille harrastamisen Suomen mallin toteuttamiseen

 

Tiinanmäen talli                                                                                 Kivijärven vapaa-aikatoimi