Kivijärvi voitti kävelyottelun

Kivijärvi voitti kävelyottelun

Lokakuussa järjestetty 26. Kivijärvi - Kannonkoski kävelyottelun voitti Kivijärvi. Voitot ovat nyt tasan 13 -13. Kivijärvellä korttien palauttajia oli 182, Kannonkoskella 176. Yhteensä kävelypisteitä kertyi Kivijärvelle 10 169 ja Kannonkoskelle 10 531, eli Kannonkoski käveli enemmän mutta muutaman vuoden ajan pisteet on suhteutettu väkilukuun, jolloin Kivijärvi voitti tuloksella 9,53 -7,75. Täydet pisteet kävelleitä oli Kivijärvellä 43, kun taas vastaava luku oli Kannonkoskella 38. Molemmissa kunnissa osanottajia oli n.50 vähemmän kuin viime vuosina, myös täysiä pisteitä keränneitä oli vähemmän.

Arvontasääntöihin tehtiin pieni muutos. Ennen arvottiin pääpotti (85 €:n lahjakortti) kaikkien osallistuneiden kesken, nyt molemmat kunnat arpoivat oman 50€ kaikkien oman kunnan osallistuneiden kesken. Kivijärvellä tämän arvonnan voitti koululainen Anni Leppänen ja Kannonkoskella Eija Riikonen.

Lisäksi on arvottu muita palkintoja. Koululaisille on viety palkinnot kouluun, kahvipaketin voittaneet voivat lunastaa ne Salesta vkosta 47 alkaen (ma 18.11. - 31.12.19). Muut palkinnot tulee noutaa kunnanviraston infosta (auki ma-pe klo 8-15, jos et pääse tuona aikana hakemaan soita Sinille: 044-4597872).

Tässä listaus Kivijärven voittajista. (XX tarkoittaa, ettei hän ole antanut lupaa nimensä julkaisemiseen ja hänelle on ilmoitettu henkilökohtaisesti ja tulee noutaa palkintonsa kunnanvirastosta).

Pääpalkinto 50€: Anni Leppänen

Täydet pisteet kävelleiden kesken arvottu 50€: Inkeri Muhonen

Täydet pisteet kävelleille 1kg kulta katriina kahvia: Ritva Jylhä,  Ahti Jylhä, Lauri Leinonkoski, Liisa Leinonkoski, Aili Sillanpää, Ilmi Kinnunen, Leena Linna, Raija Pigg, Raimo Pigg, Marja-Liisa Jylhä, Aimo Kinnunen, Päivi Sagulin (peltokangas), Kauno Sagulin, Paavali Muhonen, Ritva Puranen, Ritva Turpeinen, Sirpa Manninen, Inkeri Muhonen, Aila Lindroth, Heikki Sorsamäki, Raimo Hankajoki, Eva Lahdelma, Teppo Nikitin, Irma Jämbäck, Liisa Kolehmainen, Juha Minkkinen, Helka Linnanen, Matti Hertteli, Elsa Hertteli, Juho Kumpulainen, Sinikka Sagulin, Jari Sagulin, Tuomas Kultalahti, Päivi Hakkarainen, XX ja XX.

Lisäksi täydet pisteet kävelleet koululaiset saivat suklaakonvehtirasian: Oona, Mette, Wiljami, Aleksi, Tomi ja Iida Manninen sekä Onni Pigg.

Suklaalevy: Onni Kivisalmi                                   Kahvipaketti (500g): Anna Kainulainen

Candywell karkkia: Marketta Piispanen         Lakupussi: Lilli Hertteli

Käsivarsivalo (Pop): Jenna Manninen

Led- vetoketjuvalo: Onni Pigg, Alva Hytönen, Erkki Pigg, Ritva Puranen ja Timo Honkamäki

Leikkuulauta (Pop): Päivi Hakkarainen           Heijastava vyölaukku: Raija Pigg ja XX

Lämpö/kylmä termari (Pop): XX                       Servetit ja kassi (Pop): XX

Karkkipussi: Pirjo Niskavaara                              Ulkotuli värillisellä liekillä: Annela Mängli

Kosketusnäyttökäsineet: Terhi Pohjonen    Valosarja: Tarja Pasanen

Koululaisten kesken arvottu karkkipussit: Siru Kinnunen, Eemeli Hytönen, Konsta Piispanen, Ella Pigg, Oona Manninen, XX, XX ja XX.

Onnea voittaneille ja iso kiitos kaikille osallistuneille! Tomeraa talvea! :)

järj. Kannonkosken Kiho, Kivijärven Kivekkäät, liikuntatoimet ja Pop pankki Kannonkoski