Kivijärven kunta hakee VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA (VARHAISKASVATUSJOHTAJAA) opintovapaan sijaiseksi 1.2.2021 alkaen

Sijaisuuden kesto on 1.2.2021 - 31.5.2021. Työpaikka sijaitsee perhepäivähoitokeskus Nuppukummussa, kirjasto-liikuntatilan yhteydessä, koulun vieressä.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26§ mukainen kelpoisuus. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja muun henkilöstön ja perheiden kanssa sekä työkokemusta varhaiskasvatuksesta. Toimit samalla varhaiskasvatusjohtajana ja työhösi kuuluu vastuu varhaiskasvatuksesta ja sen kehittämisestä, esimiestehtävät, työaikahallinta ja tarvittaessa hoitotyötä. Titanian käyttökokemus lasketaan eduksi.

Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ja lääkärilausunto terveydentilastaan.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:in mukaan.

Lähetä hakemuksesi sekä tarvittavat kelpoisuuden ja kokemuksen osoittamat todistukset ja/tai CV pe 22.1.2021 klo 15 mennessä osoitteella Kivijärven kunta, sivistysjohtaja, Virastotie 5A, 43800 Kivijärvi tai sähköpostilla pirkko.oinonen [at] kivijarvi.fi

Lisätietoja varhaiskasvatuksen opettaja Tamara Kinnunen, tamara.kinnunen@kivijarvi tai sivistysjohtaja Pirkko Oinonen, pirkko.oinonen [at] kivijarvi.fi tai 044 459 7871

Kivijärvellä on avoinna myös esiopettajan viransijaisuus samaan aikaan, joten jos koet omaksi sekä esi- että varhaiskasvatuksen, tehtäviä on mahdollisuus myös yhdistellä. Lisäksi avoimeksi on tulossa noin vuoden kestävä työ koulunuorisotyöntekijälle.

Kivijärvellä 11.1.2021

Kivijärven kunta / sivistysosasto