Vapaa-aika tiedottaa loppuvuodesta

Vapaa-aikatoimi ilmoittaa loppuvuodesta…

KANSANHIIHDOT 2019-20

Kansanhiihdot merkitään kilometreinä kunnanviraston infosta saataviin kansanhiihtokortteihin tai latujen varsilla oleviin vihkoihin (kuntotupa ja myllyperä). Myös vapaamuotoiset hiihtokortit käyvät.  Kaikkien suorituksensa kirjanneiden kesken arvotaan kolme 30 euron lahjakorttia sekä 15 x 1 pakettia kahvia (tai vastaavasta arvosta suklaata).

Talven aikana kaksi eniten kilometrejä hiihtänyttä palkitaan pokaalilla ja voittaja saa lisäksi 50 euron lahjakortin.  Henkilökohtaiseen kilpailuun osallistuvien tulee ilmoittaa hiihtonsa laskuvirheiden välttämiseksi kuntokortilla. Tulokset voi tuoda kunnanviraston infoon tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen sini.hakkarainen [at] kivijarvi.fi viimeistään ma 4.5.2020.

Korttia käyttävienkin toivotaan merkitsevän hiihtonsa kansanhiihtovihkoihin, jotta saadaan käsitys eri latureittien käyttöasteesta. Kansanhiihtokausi alkaa 1.12. 2019 ja päättyy 20.4.2019. 

Latuverkostoa avataan lumitilanteen salliessa. Latutilanne nähtävissä kunnan kotisivuilla kohdassa pikalinkit/latutilanne.  Kuntorata ja koulun latu ovat jatkuvasti auki. Latuverkostosta jää pois Findgridin linjatyömaan takia ensi talvena Hautalan ja Perkausvuoren lenkki. Penttilänkylä-Multavuori ajetaan lähtöpaikkana Kallen lähde.

Hiihtokilpailuista tulee tiedote vuoden alusta viimeistään.

 

PELTOKANKAAN PIENLASKETTELURINNE

 

Pulkkamäki käytössä heti lumitilanteen salliessa.  Hiihtohissin aukioloajoista ilmoitetaan myöhemmin.

 

 

JÄÄKIEKKOKAUKALOA

jäädytettiin jo kerran ja sehän suli pois. Jäädytetään uudelleen heti kun pakkasia on näkyvillä. Musiikkiluistelut käynnistyvät tammikuussa, ehkä muutakin jääurheilua.  Ajankohdat myöhemmin.

 

MÄENLASKUTAPAHTUMISTA

 ym. tiedotetaan erikseen.

 

LIIKUNTASALI SULJETTU  pe 13.- su 15.12. sekä ma 16.12 aamun

Tomi Markkolan konsertin takia.

 

 

UUDENVUODEN VASTAANOTTO

Kuvahaun tulos haulle rakettien ampuminen

Satamatorilla 31.12.2019 klo 23.45

*Uudenvuodentervehdys                                 

*Ilotulitus

*Kahvi- ja mehutarjoilu

Tervetuloa!

 

Kivijärven kunta