Kysely SydänSuomen ulkoilureittiverkoston käyttäjille

Keräämme sähköisen kyselyn avulla SydänSuomen kahdeksan kunnan (Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas, Saarijärvi, Viitasaari) ulkoilureiteillä liikkuvien kuntalaisten ja matkailijoiden kokemuksia ja näkemyksiä ulkoilureittien käytöstä ja kehittämisestä. Kyselyyn voi vastata 30.6.2020 saakka.

 

Kysely on osa Kehittämisyhtiö Witaksen ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun toteuttamaa Saarijärven─Viitasaaren seutukunnan reittiverkoston virittäminen -esiselvityshanketta. Hanketta toteutetaan yhteistyössä seutukunnan kuntien kanssa. Kyselyn tuloksia hyödynnetään monipuolisesti esiselvityshankkeen toteutuksessa, muun muassa kehittämissuunnitelman laatimisessa, nykytilatarkastelun arvioinnin tukena sekä jatkokehittämisen ideoinnissa.

 

Pyytäisimme teitä ystävällisesti jakamaan kuntalaisillenne tietoa kyselystä esimerkiksi kunnan nettisivuilla, tai välittämällä tietoa kyselystä esimerkiksi kunnan yhdistystoimijoille tms. Toivomme, että mahdollisimman moni ulkoilureiteillä liikkuva kuntalainen ja matkailija voisi olla mukana kehittämässä seutukunnan ulkoilureittejä. Jokainen vastaus ja näkökulma on meille arvokas!

 

  • Sähköinen kyselylinkki ja lisätietoa kyselystä löytyy kyselyn nettisivuilta kehittämisyhtiö Witaksen hankesivuilta:

              www.witas.fi/hankkeet/reittiverkoston_virittaminen/kysely_sydansuomen_ulkoilureittiverkoston_kayttajille_935

 

  • Kyselystä on tehty postaus Witas Oy:n Facebook-sivuille, joten tietoa kyselystä voi halutessaan jakaa myös Facebookin kautta.  

 

 

Vastaamme mielellämme kyselyyn ja kehittämistyöhön liittyviin kysymyksiin, lisätietoja:

Essi Säynätmäki, projektiasiantuntija, JAMK (050 305 3843, essi.saynatmaki(at)jamk.fi)  

Riikka Mansikkaviita, projektipäällikkö, Kehittämisyhtiö Witas Oy  (044 537 2507, riikka.mansikkaviita(at)witas.fi)