Kivijärvi voitti kävelyottelun

Kivijärvi- Kannonkoski kävelyottelun tulokset

Lokakuussa järjestetty 28. Kivijärvi - Kannonkoski kävelyottelun voitti Kivijärvi.

Voitot ovat nyt 15 -13 Kivijärven hyväksi. Kivijärvellä korttien palauttajia oli 173, Kannonkoskella 126. Yhteensä kävelypisteitä kertyi Kivijärvelle 9534 ja Kannonkoskelle 6892, kun pisteet suhteutetaan väkilukuun tulos on 8,6-5,2p/ kävelijä. Täydet pisteet kävelleitä oli Kivijärvellä 47, kun taas vastaava luku oli Kannonkoskella 16.

Tässä listaus Kivijärven voittajista. (XX tarkoittaa, ettei hän ole antanut lupaa nimensä julkaisemiseen ja hänelle on ilmoitettu henkilökohtaisesti ja tulee noutaa palkintonsa kunnanvirastosta). Palkinnot sponsoroivat: Kivijärven kunta, Apteekki, M market, Sale, Candywell, Varaosa, Kuosiverstas, Sele Metalli sekä Pop pankki. Kiitos sponsoreille ja onnea voittajille.

50€ täydet pisteet kävelleiden kesken: Aleksi Manninen

50€ kaikkien kävelijöiden kesken: Pirjo Kajuutti

Täydet pisteet kävelleet kahvi pkt/konvehtirasia lapsille:

ko

Sale konvehtirasia: Teemu Manninen, Anna Kainulainen, Aksiina Kainulainen, Aili Sillanpää, Ritva Puranen, Sebastian Hakkarainen, Esa Hertteli, Tuija Hertteli, Tua Kotilainen, Helka Linnanen, Kalervo Kinnunen, Päivi Minkkinen, Sinikka Villman, Ritva Halt, Tuomas Kultalahti, Paavali Muhonen, xx, xx, xx, xx ja xx.

M Market (otsavalo): Marja-Liisa Turpeinen

Apteekki (rasva): Leena Hakkarainen ja Eija Pölkki

Kuosiverstas (tiskirätti): Veikko Heinänen, Irene Pekkarinen, Jorma Kinnunen, Eva Lahdelma ja xx.

Sele Metalli (sammutinspray): Marketta Piispanen

Candywell (karkkia ja mukana Popin heijastin): Alva Hytönen, Emma Salmi, Akseli Kotilainen, Mimosa Kainulainen, xx, xx, xx, xx, xx, xx, xx ja xx.

Varaosa (hanskat): Hannu Sepponen

Pop pankki: xx (patakinnas), Sandra Hakkarainen (pyyhe), Konsta Piispanen (kassi), Mira Kainulainen (kassi).

Vapaa-aikatoimi: xx (kynät), Anja Pirnes (led valo), Henna Turpeinen (valosarja), Aada Hytönen (uistin), Lauri Kotilainen (karkki), Juho Salmi (karkki), Oona Parhiala (karkki), Vili Hämäläinen (lumiharja), istuinaluset: Ritva Turpeinen, Anu Minkkinen, Olivia Parhiala, xx ja xx.

Koululaisille on viety palkinnot kouluun, kahvipaketin voittaneet voivat lunastaa ne Salesta ma 15.11 alkaen. Muut palkinnot tulee noutaa kunnanviraston infosta (auki ma-pe klo 9-15, jos et pääse tuona aikana hakemaan soita Sinille: 044-4597872).