Kuulutus / SIVISTYSJOHTAJA-REHTORIN VIRKA

 

cid:image001.jpg@01D3ABE8.AFFB9820Tule luotsaamaan uudistunutta Tainionmäen koulua ja kehittämään sivistys- ja hyvinvointipalveluita luonnonläheiseen kuntaamme!

Kivijärven kunta hakee innostunutta ja kehittämismyönteistä

SIVISTYSJOHTAJA-REHTORIA

Oletko sinä etsimämme hyvä tyyppi ja alan ammattilainen? Sytyt palveluiden kehittämisestä, hyvinvoinnin edistämisestä ja ihmisten kanssa työskentelystä. Sivistys- ja hyvinvointipalvelut, aivan erityisesti esi- ja perusopetus ovat sydäntäsi lähellä ja vahvuuksiasi. Haluat olla omalta osaltasi rakentamassa kuntaamme ja johtamaasi Tainionmäen koulua myönteisellä otteella yhteistyössä henkilöstön, luottamushenkilöiden ja sidosryhmien kanssa. Saat johtamasi joukkueen loistamaan, tuottamaan parhaita mahdollisia palveluita kuntalaisille ja iloitsemaan yhteisistä onnistumisista.

Tehtävään sisältyvät sivistysosaston osastonjohtajuus sekä perusopetuksen rehtorin tehtävät perusteellisesti remontoidussa Tainionmäen koulussa, jota käyvät kuntamme kaikki noin sata esi-9 -vuosiluokan oppilasta. Sivistysosastolla tehtävänäsi on yhdessä henkilöstösi kanssa luoda, ylläpitää ja kehittää oppimisen ja opettamisen toimintaedellytyksiä sekä tuottaa tuloksellisia varhaiskasvatus-, opetus-, kirjasto-, kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen palveluja kivijärveläisille. Toimit sivistyslautakunnan esittelijänä ja kuulut myös kunnan johtoryhmään.

Virka täytetään 1.8.2018 lukien toistaiseksi tai sopimuksen mukaan aikaisemminkin. Kelpoisuusehtona on perusopetuksen rehtorilta vaadittava, asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Arvostamme aikaisempaa kokemusta koulun johtamisesta ja sivistyshallinnosta. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan, mutta voit myös esittää oman palkkatoiveesi. Sovellamme täytössä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisteriote tulee esittää ennen viran vastaanottamista.

Odotamme sivistyslautakunnalle osoitettua hakemustasi ansioluetteloineen ma 23.4.2018 klo 14.00 saakka. Voit toimittaa hakemuksen osoitteeseen Virastotie 5 A, 43800 Kivijärvi tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lisätietoja antavat rehtori Vuokko Hilmola, p. 044 459 7860, sivistysjohtaja Hanna-Kaisa Pekkarinen p. 044 459 6150, sivistyslautakunnan puheenjohtaja Riitta Sarén p. 040 577 6183 tai kunnanhallituksen puheenjohtaja Erkki Leppänen, p. 044 459 7820.

Kunnassamme on lisäksi tarjolla erityisopettajan ja varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviä. Autamme myös asunnon hankkimisessa.            

Sivistyslautakunta

KUULUTUS /Kivijärven kunnan Penttilän yhteismetsän ranta-asemakaavan osittaisen kumoamisen ehdotusaineistojen nähtäville asettaminen

 

KUULUTUS

Ilmoitamme Kivijärven kunnan Penttilän yhteismetsän ranta-asemakaavan osittaisen kumoamisen ehdotusaineistojen nähtäville asettamisesta MRL 65 §:n ja MRA 27 §:n mukaisesti ehdotusvaiheen kuulemista varten.

Penttilän yhteismetsän ranta-asemakaavan osittainen kumoaminen koskee Heitjärven Katajaniemen alueelle sijoittuvan loma-asuntojen korttelialueen (RA) tonttia numero 1 (Katajaranta 265-403-13-70).

Kaavaehdotuson nähtävillä Kivijärven kunnanvirastolla 22.3.2018 – 23.4.2018. Aineistoon voi tutustua myös kunnan internet-sivuilla osoitteessa www.kivijarvi.fi sekä kaavaprojektissa konsulttina toimivan FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:n projektisivuilla osoitteessa; https://projektit.fcg.fi/projektit/kivijarvi_rak_kumoaminen/

Osallisilla ja muilla kunnan asukkailla on mahdollisuus nähtävilläoloaikana esittää mielipiteensä kaavaehdotuksesta. Tekniselle lautakunnalle osoitetut kirjalliset muistutukset kaavaehdotuksesta tulee jättää nähtävilläoloajan kuluessa 23.4.2018 mennessä, osoitteeseen: Kivijärven kunta, Virastotie 5 A, 43800 Kivijärvi tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja hankkeesta antavat seuraavat yhteyshenkilöt:

Kivijärven kunta : Tekninen johtaja Jukka Hertteli, p. 044 459 7880, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aluearkkitehtipalvelut :  Kaavoitusarkkitehti Ulla-Maija Humppi, p. 044 459 8405, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
 

TEKNINEN LAUTAKUNTA

https://projektit.fcg.fi/projektit/kivijarvi_rak_kumoaminen/

 

 

 


Pohjoisen Keski-Suomen ympäristölautakunnan kokous

Pohjoisen Keski-Suomen ympäristölautakunnan kokous pidetään tiistaina 27.3.2018 alkaen klo 14.00 Viitasaaren kaupungintalolla.
 
Tarkastettu pöytäkirja on nähtävillä 4.4.2018 Viitasaaren kaupungin teknisellä osastolla ja netissä Viitasaaren kaupungin kotisivuilla. 
 
Pöytäkirja on tarvittaessa tulostettavissa Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven ja Pihtiputaan kunnanvirastoissa sekä Saarijärven kaupunginvirastossa.  
 
 Ympäristölautakunta
 
 

Kuulutus / Kuuleminen vesienhoidon keskeisistä kysymyksistä ja työohjelmasta

Viite: Laki vesienhoidon ja merenhoidon järjestämisestä (1299/2004) sekä asetus vesienhoidon järjestämisestä (1040/2006)

KUULUTUS / Vaikuta vesiin - vesienhoidon keskeiset kysymykset ja työohjelma sekä ympäristövaikutusten arviointi

Kaikki vesienhoidon kuulemisasiakirjat ovat nähtävillä  ja tarvittaessa ladattavissa osoitteessa www.ymparisto.fi/vaikutavesiin > vesienhoito

Viite: Laki vesienhoidon ja merenhoidon järjestämisestä (1299/2004) ja asetus merenhoidon järjestämisestä (980/2011)

KUULUTUS / Merenhoitosuunnitelman kuulemisasiakirja "Suomen meriympäristön tila 2018"

Kuulutettavana olevan asiakirjan ja siihen liittyvät taustaasiakirjat ovat sähköisenä luettavissa osoitteessa www.ymparisto.fi/vaikutavesiin  > merenhoito

 

 

Kivijärven kunnan asiointiliikenne 1.1.2018 alkaen

KIVIJÄRVEN KUNNAN YLEINEN ASIOINTILIIKENNE 1.1.2018 ALKAEN

Asiointiliikenne on avointa kaikille

Kivijärven kunnan järjestämää asiointiliikennettä kehitetään kuntalaispalautteen ja valtuuston hyväksymien hyvinvointisuunnitelmien mukaisesti. Asiointiliikenne on kaikille avointa joukkoliikennettä. Asiakkaan ei siis tarvitse olla esim. eläkeläinen tai autoton.

Asiointiliikenteen tarkoitus on tukea kotona asumista sekä järjestää mahdollisuuksia alueella olevien palvelujen (esim. kauppa, kirjasto, terveyspalvelut, pankki) käyttämiseen tai reitin sallimissa rajoissa muihinkin tarkoituksiin (esim. kyläily). Aikatauluihin pyritään jättämään riittävästi aikaa asiakkaan tarvitseman avustamisen mahdollistamiseksi.

Miten asiointiliikenne toimii?

Asiointiliikenne ajaa ohjeellista reittiä ja poimii ilmoitusten perusteella matkustajat reitin varrelta tai sen lähietäisyydeltä. Kyytiin pääsee reitin varrelta kaikista niistä paikoista, joissa autoon on turvallista nousta. Tarvittaessa pyynnöstä tehtävistä pistoista on sovittava viimeistään tuntia ennen asiointiliikennereitin lähtöaikaa soittamalla kuljettajan puhelinnumeroon.

Kuljettaja veloittaa asiakkailta linja-autotaksaan perustuvan kuljetusmaksun.

Asiakkaille tarjotaan kirkolla noin 1 tunnin asiointiaika. Kuljettaja avustaa asiakasta tarvittaessa esimerkiksi autoon pääsemisessä tai päivittäistavaraostosten kantamisessa.

Reitit ja aikataulut 1.1.2018 alkaen:

torstaisin

Saunakylä, kuljettajan puh. 0400 343 147:
Saunamäentie klo 9.15 – (tarvittaessa pyynnöstä aikataulun puitteissa pisto Penttilänkylä) – kirkonkylä.

joka toinen viikko torstaisin parillisilla viikoilla

Risuperä, tarvittaessa Veitjärvi ja Hoikanperä,  kuljettajan puh. 0400 343 147:
Risuperä, metsähallituksen levike noin klo 9.45 – (pyynnöstä Veitjärvi)– Lahdenperä – (pyynnöstä Hoikanperä) – kirkonkylä.
Paluuaikataulut sovitaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Asiointiliikennettä ei ajeta arkipyhinä.

Lisätietoa liikennöitsijältä:
Puh. 0400 343 147

KUULUTUS KUNNAN TOISSIJAISELLE VASTUULLE KUULUVAN JÄTTEEN TAKSALUONNOKSEN NÄHTÄVILLÄ OLOSTA

ssjltk_logo_RGB_pieni_72dpi
 
 
KUULUTUS KUNNAN TOISSIJAISELLE VASTUULLE KUULUVAN JÄTTEEN TAKSALUONNOKSEN NÄHTÄVILLÄ OLOSTA
 
Sydän-Suomen jätelautakunnassa valmistellaan uutta jätetaksaa, joka koskee kunnan toissijaisella vastuulla olevia jätteitä eli TSVjätteitä. Tämä taksa koskee elinkeinoelämän jätehuoltoa tilanteessa, jossa yritys ei saa markkinoilta jätehuoltopalveluita kohtuullisin ehdoin ja hinnoin ja pyytävät siksi palvelua kunnalliselta jäteyhtiöltä. 
 
Taksan on määrä tulla voimaan 1.3.2018 ja se koskee kuntia Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Saarijärvi ja Uurainen.
 
Taksa-aineisto on luettavissa Saarijärven kaupungin nettisivuilla kohdassa Kuulutukset (http://www.saarijarvi.fi/kuulutus/kuulutustsv-jatetaksaluonnoksen-nahtavilla-olosta). Taksa-aineisto on pyydettäessä saatavissa myös jäsenkuntien kunnanvirastoista.
 
Kuntalaisilla ja asianosaisilla, joiden oloihin päätöksenteolla on huomattava vaikutus, voivat jättää taksaluonnoksesta kirjallisia mielipiteitä 26.1.2018 saakka. Mielipiteet tulee toimittaa joko postitse osoitteeseen Sydän-Suomen jätelautakunta, PL 13,  43101 Saarijärvi tai sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
     Saarijärvellä 21.12.2017
 
SYDÄN-SUOMEN JÄTELAUTAKUNTA

Jätetaksa

Log in