Käyttöehdot

Copyright © 1998-2016 Kivijärven kunta. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kivijärven kunnan Internet-palvelu:

 

Yleiset ehdot


Lue nämä ehdot huolellisesti ennen kuin käytät www-palveluamme.

Näiden palvelujen sisällön omistaa Kivijärven kunta. Kivijärven kunnan www-palvelut ovat Copyright © Kivijärven kunta. Kaikki oikeudet pidätetään kaikkialla maailmassa.

1. Yleistä


Kivijärven kunnan www-palveluilla tarkoitetaan tässä dokumentissa kaikkia Internetistä käytettäviä ratkaisuja, joiden omistaja on Kivijärven kunta. Palveluja ovat esimerkiksi www-sivut, lomakkeet, sovellukset ja ohjelmakoodit, sekä kaikki muut sellaiset toiminnot jotka liittyvät kiinteästi www-sivuihin.

Kivijärven kunta myöntää www-palvelujen käyttäjälle oikeuden käyttää palvelua vain sillä edellytyksellä, että käyttäjä hyväksyy seuraavat ehdot. Joissakin yksittäisissä www-palvelujen dokumenteissa tai palveluissa saattaa olla maininta erityisistä niitä koskevista lisäehdoista.

2. Kivijärven kunnan www-palveluiden oikeudet ja vastuu


Kivijärven kunnan www-palvelut tarjotaan sellaisena kuin ne ovat. Palvelujen virheettömyyden, luotettavuuden tai sisällön suhteen ei anneta minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa takuuta. Kivijärven kunta ei takaa sitä, että sen palveluissa tai niitä välittävällä palvelimella ei ole viruksia tai muita haitallisia komponentteja.

Kivijärven kunnan www-palvelut saattavat sisältää teknisiä epätarkkuuksia tai typografisia virheitä.

Kivijärven kunnan sivujen ylläpito voi vapaasti tehdä muutoksia tai lisäyksiä. Kivijärven kunnan ylläpidolla on oikeus muuttaa palveluja tai estää niihin pääsy milloin vain.

Kivijärven kunta ei vastaa millään tavalla suorista, satunnaisista, välillisistä, epäsuorista, toissijaisista, erityisistä tai rangaistukseen johtavista vahingoista, menetyksistä, kustannuksista tai menetetyistä voitoista, jotka liittyvät siihen, että Kivijärven kunnan www-palveluja tai jotakin niihin linkitettyä kohdetta selaillaan tai siihen, että näiden palvelujen sisältöä ei pysty käyttämään, tai palvelujen käyttämiseen tai käytön yrittämiseen tai siihen, että käytössä tai välityksessä on vikaa, keskeytys, puute, virhe tai viive tai siihen, että on virus tai linja- tai järjestelmävirhe.

Kivijärven kunnan sivuilla olevissa yhteystietolistoissa olevat yritykset, yhdistykset yms. vastaavat itse yhteystietojen oikeellisuudesta toimittamalla muuttuneet tiedot kuntaan.

3. Käyttäjän oikeudet ja vastuu


Kaikenlainen Kivijärven kunnan www-palvelujen sisällön jäljentäminen ja muokkaaminen; kopiointi; siirtäminen, jakelu tai tallentaminen on sallittu vain Kivijärven kunnalta etukäteen saadulla kirjallisella luvalla. Kivijärven kunta sallii kuitenkin näiden palvelujen osittaisen tallentamisen tietokoneelle tai kopioiden tulostamisen ainoastaan omaan henkilökohtaiseen käyttöön edellyttäen aina, että Kivijärven kunnan mainetta ei vahingoiteta.

Näissä palveluissa annettua tietoa ei saa muuttaa ilman Kivijärven kunnan kirjallista lupaa.

Kaikki liikenne Kivijärven kunnan Internet-sivuilla kirjautuu lokiin.

Lokin tarkoitus on tuottaa informaatiota:

  • palveluitten käyttömääristä
  • mitä palveluita on/ei ole käytetty
  • milloin palveluita on käytetty
  • käyttäjien maantieteellisestä jakaumasta
  • käytetystä IT-tekniikasta
  • virhetilanteista.


Käyttäjien henkilökohtaisia tietoja (nimi-, osoite-, syntymäaika- tai muita vastaavia tietoja) ei kerätä.

4. Laki ja oikeuspaikka


Kaikki palveluista mahdollisesti aiheutuvat riitaisuudet ratkaistaan Suomen lain mukaisesti Jyväskylän käräjäoikeudessa.

Mikäli Sinulla on huomautettavaa tai kysymyksiä, jotka koskevat näitä palveluja, ota yhteyttä Kivijärven kuntaan internetpalvelu@kivijarvi.fi.


Viimeksi päivitetty 04.06.2012